Laat uw gevel weer ademen

Ontdek vandaag nog onze diensten. Vraag nu je vrijblijvende offerte aan!

Waarom?

Vervuiling door mos en algen maakt gevels donker en geeft ze een verwaarloosde uitstraling, maar het kan ook leiden tot snellere slijtage.

Verder kunnen de worteltjes van het mos doordringen in minuscule barstjes en tussen voegen groeien. Bij regenweer kan hierdoor water in de muren trekken. Dit vocht zal bij vriesweer uitzetten in de kleine barstjes, waardoor de wortels na de winter meer ruimte krijgen om te groeien.
Dit proces herhaalt zich jaar na jaar, totdat er kleine stukken gevelsteen en meestal ook voegen uit de gevels vallen. Laat dit niet gebeuren! Kies voor professionele gevelreiniging door Renoclean.

Hoe?

Afhankelijk van het materiaal van uw gevel kiezen wij de juiste reinigingsmethode. Hierna gaan wij zorgvuldig en systematisch te werk om uw gevel te reinigen. Eventueel passen we ook de nodige nabehandelingen toe, zoals het aanbrengen van een beschermende coating

+20j ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring, specialiseert Renoclean zich in het schoonmaken van daken, gevels, terrassen en opritten voor woningen en kmo's.

Kwaliteit

Professionele dak- en gevelreiniging met kwaliteitsproducten voor een vernieuwd uiterlijk.

Motto

Onze missie? Lokale huizen laten stralen door de beste reiniging in town. Met een flinke dosis enthousiasme zorgen we dat elk project de liefde krijgt die het verdient!