Hydrofobering: uw schild tegen water.

Ontdek vandaag nog onze diensten. Vraag nu je vrijblijvende offerte aan!

Wat?

Hydrofobering is het waterafstotend maken van bouwmaterialen door ze te behandelen met een speciale coating. Dit beschermt tegen vochtschade en verlengt de levensduur van het materiaal.

Waarom?

Dankzij hydrofobering kunnen regen en mist niet meer in de gevels trekken. Hierdoor wordt voorkomen dat groene aanslag zich snel kan vormen. Uw woning blijft gezond en vrij van ongewenste verkleuringen.

Hoe?

Hydrofobering wordt uitgevoerd door eerst het oppervlak grondig te reinigen van vuil, mos en algen, zodat het impregneermiddel goed kan hechten. Vervolgens moet het oppervlak volledig droog zijn voordat het hydrofobeermiddel gelijkmatig wordt aangebracht met een borstel, roller of spuitapparatuur. Na de toepassing moet het middel voldoende tijd krijgen om te drogen, waarna het oppervlak effectief waterafstotend is en beschermd tegen vochtschade.

+20j ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring, specialiseert Renoclean zich in het schoonmaken van daken, gevels, terrassen en opritten voor woningen en kmo's.

Kwaliteit

Professionele dak- en gevelreiniging met kwaliteitsproducten voor een vernieuwd uiterlijk.

Motto

Onze missie? Lokale huizen laten stralen door de beste reiniging in town. Met een flinke dosis enthousiasme zorgen we dat elk project de liefde krijgt die het verdient!