Maximale duurzaamheid, minimale zorgen.

Ontdek vandaag nog onze diensten. Vraag nu je vrijblijvende offerte aan!

Wat?

Polyurethaancoating is een vloeibare dakbedekking zonder kunststof, versterkende matten of vezels en zonder naden. Deze coating kan zowel op horizontale als verticale vlakken worden aangebracht.

Waarom?

Polyurethaancoating biedt een topoplossing voor de waterdichte bescherming van daken en meer, beschikbaar in zowel één- als tweecomponentensystemen voor complexe oppervlakken. Het is uitzonderlijk flexibel (400-600% elasticiteit), dampdoorlatend, chemisch resistent, en heeft een hoge scheurweerstand voor langdurige betrouwbaarheid. Een speciale anti-zon variant is ideaal voor minder geïsoleerde daken of daken met airco-units.

Hoe?

Na de voorbereiding van het oppervlak wordt een primer aangebracht om de hechting te verbeteren, gevolgd door het zorgvuldig aanbrengen van de polyurethaancoating.
Ten slotte moet de coating uitharden, waarbij de tijd afhangt van de producteigenschappen en omgevingsfactoren.

+20j ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring, specialiseert Renoclean zich in het schoonmaken van daken, gevels, terrassen en opritten voor woningen en kmo's.

Kwaliteit

Professionele dak- en gevelreiniging met kwaliteitsproducten voor een vernieuwd uiterlijk.

Motto

Onze missie? Lokale huizen laten stralen door de beste reiniging in town. Met een flinke dosis enthousiasme zorgen we dat elk project de liefde krijgt die het verdient!